Månadens Bok
Adventure Motorcycling
Allt du behöver för att planera och genomföra en resa för livet

Av Robert Wicks

Friluftsentusiaster som funderar på ett motorcykeläventyr kommer att bli inspirerade, stärkta och informerade av denna manual som täcker alla aspekter av resan. Boken innehåller praktisk vägledning så som kostnader, personlig anpassning, hur länge kan jag vara borta, val av motorcykel, utrustning, papper och dokument, körteknik, underhåll, navigation och förstahjälpen.

Istället för en arrogant teknisk jargong tillhandahåller Adventure Motorcycling en praktisk och enkel hållning till planeringen för ett framgångsrikt äventyr på två hjul. En motorcykelresa av denna karaktären är ett stort företag, och att vägleda läsaren på bästa tänkbara sätt i planeringprocessen är där Adventure Motorcycling's unika skillnad ligger, att ge insiktsfull information, behändiga tips och specifik relevant information som förstagångsäventyraren behöver veta.

Oavsätt om du är en äventyrare som står vid foten av ett berg eller sitter hemma och drömmer i en fåtölj, både erfarna och oerfarna äventyrare kommer att finna stor glädje i att läsa den grundläggande manualen Adventure Motorcycling.

Huvudämnen ur boken:

  • Planera en egen resa eller delta i ett organiserat äventyr.
  • Utrusta motorcykeln, anpassning och testning av tillbehör och extrautrustning.
  • Viktig utrustning, allt ifrån kokutrustning och sovsäck till reparationskit för punktering.
  • Personlig säkerhet.
  • Att leva på vägen, underhåll och körteknik.
  • Förstahands tips för avancerad motorcykelåkning

Om författaren: Robert Wicks, Försäljnings och Marknadschef för Powerboat P1 World Championship, Robert är en ivrig motorcykeläventyrare som har res i mer än 40 länder flera av dem i Afrikaúú.

ISBN:  9781844254354
Book No:  H4435

Vill du köpa en reparationshandbok?
 
 Titta i boken...