Inköpsinformation

Vill du köpa en reparationshandbok?

Börja med att titta igenom hela listan för att se om den bok du söker finns på svenska. Om den gör det och du vill köpa den, klicka då på köpknappen. Du kommer då direkt till vår officiella internetpartners hemsida, AB Skruvat Reservdelar i Stockholm (www.skruvat.se), som tar hand om betalningen och leverans av din beställning. De kan också svara på frågor om vilka reparationshandböcker som finns och vilka bilmodeller som behandlas.

Om du hellre vill köpa en bok direkt från en butik, gå då till listan över våra återförsäljare för att se vilken butik som finns närmast dig.

Om du inte hittar den reparationshandbok du söker under Svenska titlar, är det troligt att den ändå finns på engelska. De flesta av dessa böcker kan också beställas via skruvat.se, eller direkt via vår hemsida i Storbritannien (www.haynes.co.uk). För att underlätta användningen av de engelska reparationshandböckerna, kan du ladda ner här utan kostnad enengelsk-svensk/svensk-engelsk teknisk ordlista, som tar upp de flesta av de tekniska termer som används i våra handböcker.

Tack för att du besöker vår hemsida!